Reünie van
Hoogvlieters van Toen en Nu

Eén maal per vijf jaar organiseert het Historisch Genootshap Hoogvliet de grote 'Reünie voor Hoogvlieters van Toen en Nu'. Oorspronkelijk gestart als reunie voor oud-Hoogvlieters door Hoogvlieter Adrie van der Leer en zijn vrienden, heeft het genootschap in 2003 de organisatie van deze reünie op verzoek van de oorspronkelijke reüniecommissie overgenomen.
In 2003 en 2008 werd de reünie, met groot succes en met steun van verschillende sponsors, gehouden in de Sporthal Hoogvliet aan de Othelloweg. Bezoekersaantallen lagen boven de 1.000 en de reünie groeide uit tot een feestelijk ontmoeting van oud-Hoogvlieters, oude Hoogvlieters, jonge Hoogvlieters en Hoogvlieters van en met verschillende culturele achtergronden. Allen voelen zich Hoogvlieter of zijn dat geweest.
In 2013 werd de reünie gehouden in cultureel centrum Villa Vonk aan de Othelloweg, een prachtige en gezellig locatie. De reünie van 2013 kenmerkte zich door het tentoonstellen van ruim 1.000 foto's en de uitgave van de eerste DVD van Hisotrisch Hoogvliet: Het Geheugen van Hoogvliet.
De volgende reünie zal eind 2018 worden gehouden.

Reunie
Op de foto de heer Voskamp (rechts) van de voormalige boekhandel van die naam achter zijn boekenkraam in de sporthal tijdens de reünie van 2008.

Sponsors 2013
Shell Raffinaderij, Lengkeek Staalbouw (Andus), Deelgemeente Hoogvliet, Delta Port donatiefonds, Aannemersbedrijf Van Alphen, Autobedrijf Kia Van der Sluis Sijkenisse, Villa Vonk en De Keyzer en Van Aken Grafische Zaken. De catering werd verzorgd door Alexander Schardijn.

Sponsors 2008
Woonbron, Vestia, Shell Raffinaderij, Bouwmarkt Karwei, Aannemersbedrijf Van Alphen, Lengkeek Staalbouw, Roobol Speelgoedland en Roobol Tuinmeubelen.

Reüniebord 2013